01. DUURZAME
MATERIALEN

Duurzaamheid is het uitgangspunt voor ieder nieuw product. Van het ontwerp tot de materialen, van verpakking en transport tot het uiteindelijke product: we maken veel duurzame keuzes. Maar waar we het meeste in geloven is het ontwerpen van prachtige producten die gemaakt zijn om jarenlang mee te gaan.

02. HANDGEMAAKTE KWALITEIT

Elk van onze designs is gemaakt met liefde: liefde voor vakmanschap en kwaliteit. We vinden het heerlijk om onze creaties tot leven te zien komen, van het eerste idee tot het uiteindelijke product. We zijn ervan overtuigd dat je dat authentieke, luxueuze gevoel alleen kunt krijgen als je de liefde, het werk en de emoties kunt voelen die in elk ontwerp zijn gaan zitten.

03. KLANTEN
TEVREDENHEID

We streven naar maximale klantentevredenheid. Wij zijn pas tevreden, als onze klanten dat ook zijn. Daarom passen we onze designs aan naar jouw wensen zodat de meubels passen in jouw interieur van je huis, zaak of evenement.

04. DESIGN
MEUBELS

Design meubelen zijn tijdloos aangezien ze niet alleen exclusief ogen maar ook overal passen en niet gaan vervelen. Een designstuk gaat je huis, winkel of evenement direct dat extraatje geven waar jij naar zocht.

Design is een meerwaarde voor het interieur net omdat het gaat over het design! Vele woningen worden ingericht met opvallende en aanwezige meubelstukken terwijl een designmeubel subtiel aanwezig is en toch je interieur een meerwaarde geeft. Het is elegant en gestroomlijnd en het is een goede investering want het behoudt zijn waarde.

MEET OUR TEAM

We streven naar maximale klantentevredenheid.

Dominique Delcourt

Dominique Delcourt

Zaakvoerder

Sinds 1998 creëert Dominique Delcourt op-maat-gemaakte meubels.
Als één van de weinige vrouwelijke lassers in België transformeert ze een ruw stuk hout en ijzeren staven tot een prachtig afgewerkt meubel. Vakmanschap, creativiteit en kwaliteit houdt ze hoog in het vaandel.

Michelle & Anouk Bellon

Michelle & Anouk Bellon

Gouden Helpers

Dochters Michelle en Anouk helpen zowel mee in het atelier als bij het leveren, monteren en installeren van het meubilair.